Fusili

Bereidingswijze:

Laat de fusilli in het zakje zitten en kook circa 9 minuten, samen met de bouillon, in een ruime hoeveelheid water. Verhit de olie in een wokpan en fruit de ui en de knoflook aan. Voeg de broccoli en de courgette toe en roerbak circa 3 minuten. Giet de fusilli af en voeg, samen met de tomaat, toe aan de wokpan. Warm nog even goed door en breng op smaak wat peper en zout en de Italiaanse kruiden. Garneer met de verse basilicum.
Tip: Extra lekker met een beetje geraspte Parmezaanse kaas.
Ingrediënten:
  • 1 zakje PowerSlim fusilli
  • 1 tl PowerSlim kruidenbouillon
  • 100 g broccoli in kleine roosjes
  • 100 g courgette in stukjes
  • 1 tomaat in stukjes
  • ¼ ui, gesnipperd
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 el olijfolie
  • Italiaanse kruiden
  • Paar blaadjes verse basilicum
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 280 Kcal
Vet 11,6 g
Koolhydraten 11,0 g
Eiwitten 24,0 g