Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 220 °C. Verwarm de olijfolie in een pan en fruit de ui circa 2 minuten. Voeg vervolgens de knoflook, rode peper, courgette, champignons en de paprika toe en verhit deze kort op hoog vuur. Zet het vuur lager en voeg de bouillon, tonijn, tomatenblokjes en de Italiaanse kruiden toe en laat nog circa 2 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met zout en peper. Vet een ovenschaal in met olijfolie. Verdeel de saus over de bodem en bedek met de lasagnebladen. Houd deze volgorde aan totdat de saus op is. Zorg ervoor dat je eindigt met een laag saus. Zet de lasagne in het midden van de voorverwarmde oven en laat de lasagne in 30-40 minuten gaar worden.
Ingrediënten:
- 1 doosje PowerSlim lasagnebladen
- 200 g tonijn op water
- 200 g tomatenblokjes
- ½ courgette in blokjes
- ½ groene paprika in stukjes
- 500 g champignons in kwarten
- 1 rode peper, zaadjes verwijderd en fijngehakt
- 4 tenen knoflook, fijngehakt
- 1 ui, gesnipperd
- 250 ml visbouillon
- 3 tl Italiaanse kruiden
- 1 el olijfolie
- Peper
- Zout
Voedingswaarde
Energie | |
Kcal | 222 Kcal |
Vet | 5,8 g |
Koolhydraten | 12,5 g |
Eiwitten | 40,8 g |